11.Ders: 25'i Geçtiyseniz...

Yaşınız 25'i geçti mi? Geçmediyse rahat olun. Sizin için hala bolca ümit var demektir.
Yaşınız 25'i geçtiyse şu tip sorunlarla karşı karşıyasınızdır: Hoşlandığınız adamların çoğu sevgili sahibidir artık. Sevgilisi olmayanlar ise ya gerçekten patetiktir; ya da sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Bu erkekler genelde eski sevgililerini unutmak için bir süreye ihtiyaç duyarlar. Kısacası kendileri travmatik tipteki erkeklerdir. Bunlarla başa çıkmak zordur. Bu dönemde çok kızı harcarlar. Onlardan biri olmamak için onlara biraz zaman tanımanız gerekmektedir. Bu süre de genelde ilişki sürelerinin yarısına karşılık gelmektedir. Örneğin adam 7 yıllık bir ilişkiden çıkmışsa onun kendini tam anlamıyla toplama süresi maalesef 3 ila 3,5 yıl arasındadır. Siz onun karşısına o ayrıldıktan 1 yıl sonra çıkmış olsanız bile bu adam büyük olasılıkla sizi harcar. Haberiniz olsun.
Patetik adamlarla mutlu olunabilir mi? Çok çaresizseniz denenebilir. Bu adamlar ailelerin beğeneceği adamlar olurlar genelde. Ama onlar dışında hiçkimse beğenmez. Efendilerdir. İyi baba olurlar. Ama tipin t'si yoktur. Daha önceki derslerde belirttiğimiz 3 maddeyi sağlıyorsa düşünülebilir.
Sevgilisi olanlara ise pek bulaşmanızı tavsiye etmeyiz. Sonra zincirleme reaksiyonlara sebep olur bu tip yakınlaşmalar. Başınıza bela alırsınız. Ayrıca bir erkek sizinle bir sevgilisi varken çıkmaya başlarsa bu sizi de aynı şekilde terkedebileceği anlamına geldiği için bu tip erkeklere yanaşmamakta fayda var.
YANİ; 25'i geçip de sevgilisinden ayrılalı yeterli zaman geçmiş, aradığınız özelliklere uygun, falan filan bir adam yakalarsanız diğerlerine mahal vermeden ivedi olarak harekete geçin.

Hiç yorum yok: